www.montaremobila.ro ofera urmatoarele servicii:

 • Montaj, montare, asamblare si reparatii mobila, mobilier si decoratiuni tip ikea, praktiker, bricostore, kika, sau orice alt tip de mobilier impachetat (birouri, rafturi, corpuri suspendate, scaune, etc. Cum se realizeaza montarea?
 • Servicii specializate de mutari si relocari pentru locuinte, birouri sau sedii de firma.
  In ce etape se desfasoara mutarea?

Montam si asamblam o gama diversificata de mobilier: mobila de bucatarie, sufragerie, dormitoare, paturi si canapele extensibile sau fixe, mobila de gradina, jaluzele verticale si orizontale, parchet laminat cu personal specializat, la domiciliul dumneavoastra.

Oferim servicii profesionale de montaj, montare, asamblare si reparatii mobila, mobilier si decoratiuni tip ikea, praktiker, bricostore, cora, kika, dedeman, sau orice alt tip de mobilier impachetat. Montam si asamblam o gama diversificata de mobilier: mobila de bucatarie( debitaj blaturi), sufragerie, dormitoare, paturi si canapele extensibile sau fixe, mobila de gradina. Montarea, montajulsi asamblarea mobilierului se face cu multa atentie si profesionalism de catre angajatii nostri.

Montarea, montajul si asamblarea mobilei se face in mai multe etape:
 1. clientul impreuna cu echipa de instalatori fixeaza data, ora si adresa la care va avea loc asamblarea mobilierului
 2. clientul trebuie sa comunice echipei de montaj mobilier cantitatea, tipul, denumirea, masurile si pretul corpurilor de mobilier ce urmeaza a fi asamblate.
 3. pregatirea spatiului, clientul trebuie sa asigure echipei de montaj mobilier spatiu pentru manipularea si asamblarea mobilierului.
Oferim o gama diversificata de servicii:
 • Instalator montaj/demontaj ,asamblare/dezasamblare, instalare si reparatii mobila impachetata tip ikea, praktiker, bricostore, kika, dedeman, si orice alt tip de mobilier.
 • Instalator montaj/demontaj, asamblare/dezasamblare, instalare si reparatii mobila, mobiliersi decoratiuni bucatarie,sufragerie, biblioteca, dormitor, hol, debara, canapele extensibile si fixe, inclusiv mobila de gradina.
 • Instalator montaj/demontaj, asamblare/dezasamblare, instalare si reparatii corpuri suspendate: corpuri suspendate de bucatarie, corpuri suspendate de baie, oglinzi, suporti, tablouri, cuiere, rafturi de sufragerie sau debara, polite, biblioteci.
 • Instalator debitaj/decupare blat, polite, sau mici modificari aduse mobilierului de bucatarie, sufragerie,
 • instalare incorporabile: plite, hote, cuptoare, masini de spalat haine si vase, chiuvete, baterii, uscatoare de maini (mobila de bucatarie si baie )
Etapele mutarii sunt urmatoarele:
 1. Estimarea. Un reprezentant al firmei noastre poate veni la dumneavoastra pentru a estima volumul bunurilor. Eestimarea este gratuita. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
 2. Stabilirea volumului care va fi mutat si a necesarului de materiale folosite pentru mutarea propriu-zisa.
 3. Stabilirea unui program al mutarii care va avantajeaza.
 4. Impachetarea/despachetarea bunurilor is mobilierului conform programului.
 5. Dezasamblare/asamblarea mobilierului.)
 6. Incarcarea/descarcare in/din camioanele noastre.
 7. Transportul catre noua locatie din Bucuresti sau imprejurimi (maxim 100km).
 8. Plasarea mobilierului in camere, conform indicatiilor dumneavoastra, precum si montajul sau ajustarea acestuia.
 9. Vanzare ambalaje/cutii (la cerere).
 10. Servicii profesionale de curatenie.

Angajatii nostri sunt specializati in tehnici de impachetare si despachetare de bunuri, dezasamblare si asamblare de mobilier (mobila de bucatarie, articole incorporabile, plita, cuptor, masina de spalat (vase), sifoniere, paturi) si manipularea de echipament IT, aparatura electro-casnica.

Ne deplasam la domiciliul clientului in cel mai scurt timp cu personal specializat, la preturi accesibile.